İLHAN BAŞKAN YENİPAZAR – ESKİŞEHİR YOLUNU SORDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Yenipazar-Eskişehir yolunu İl Koordinasyon kurulu toplantısında gündeme getirdi.

İl Genel Sekreteri Halis Nalbant´a yol ile ilgili soru yönelten Özden; ” Sayın genel sekreterim ilçemizi Eskişehir´e bağlayan yolda çalışmalar ağır aksak gidiyor.Önümüz kış ve malum kış şartları bizim bölgemizde ağır geçiyor.Vatandaşlar arasında bazı dedikodular dolaşıyor müteahhit bırakıp gitti, yok efendim ödenekler başka yerlere aktarıldı gibi. Bu işin aslını sizden öğrenmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Halis Nalbant ise verdiği cevapta ihaleye bir katılım olduğunu, ihaleyi alan firmanın zayıf ve işleri ağır yaptığını belirtti. Açıklamasına devam eden Nalbant; “Müteahhit verilen süreyi aştı, kurum olarak da cezai işlemin uyguluyoruz ama yinede çalışmalara devam ediyor. Hava şartlarının müsait olması durumunda bu yıl altyapısının tamamlanarak önümüzdeki sene de asfaltının yapılacağız. Verilen ödeneğin bir yere aktarılması söz konusu değil. yol için mevcut bütçe 700 bin TL idi bizde buna 5 Milyon TL aktardık. Yaklaşık olarak 6 Milyon TL´lik bir yatırım bu.” diyerek Başkan Özden´in sorusunu cevapladı.

İLHAN BAŞKAN YENİPAZAR – ESKİŞEHİR YOLUNU SORDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin