İL SPOR MERKEZLERİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Edebali Stadında gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, PTT Bilecik Baş Müdürü Serhat Bozkurt ve sporseverler ile kursiyerler katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, burada yaptığı konuşmada, İl Spor Merkezlerinin spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla açıldığını bildirdi.

Merkez ile Söğüt, Osmaneli, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerinde 20 branşta yaklaşık 3 bin sporcu başvuru yaptığı ve eğitimlerde 37 antrenörün görev yapacağını bildiren Yıldız, şöyle konuştu:

“ÇOK BAŞARILI BİR SPORCU OLABİLİRSİNİZ”
Spor ve sportif çalışmalar bireyi fiziksel, zihinsel, ruhsal ve ahlaki yönden geliştirirken enerjilerini kişilerin sağlığına katkıda bulunacak şekilde kullanma olanağı sağlar. Spor kurallara uymayı, birlik, dayanışmayı, saygıyı, sevgiyi, paylaşma, centilmenlik ve takım ruhu ilkelerini yerleştirerek topluma uyum, kendine güven, cesaret ve arkadaşlık duygularını geliştirir. Ayrıca burada alacağınız temel spor eğitimlerinize devam ettiğiniz takdirde ileride uluslararası arenada ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek istiklal marşımızı tüm dünyaya duyuran ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran çok başarılı bir sporcu olabilirsiniz.

“SPORA BAŞLAMAYA DAVET EDİYORUM”
Kıymetli veliler, minik yavrularınızı İl Müdürlüğümüze ve İl Spor Merkezlerimize emanet ettiniz. Bizler de bu emanetlerinizi aldık inşallah değerli antrenörlerimizle çocuklarımıza sporu sevdirerek sorumluluk sahibi ve kendine güven duyan bedenen ve ruhen sağlıklı olan, geleceğin örnek gençlerini yetiştirmek için elimizden gelen gayret ve çabayı ortaya koyacağız. Tüm Bilecikli çocuklarımızı ve gençlerimizi burada spora başlamalısınız sloganıyla spora başlamaya davet ediyorum.

Konuşmanın ardından çeşitli spor kurslarına katılan sporcular, gösteriler sundu.

İL SPOR MERKEZLERİ AÇILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin