il müdürü Yıldız geleceğin yıldızlarıyla birlikte

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gönüllüleri Derneği tarafından Bilecik İl Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü destekleriyle hayta geçirilen TOKİ Sosyal Konutlarındaki öğrencilere yönelik Yaz Okulunda istasyon spor salonunda karate eğitimi alan öğrencilerin  antrenmanını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ziyaret etti.

Ziyarette sporcularla tek tek tanışarak sohbet eden İl Müdürü Yıldız, karate branşının önemine değinerek çocuk ve gençlerimizin geleceğe donanımlı ve iyi yetiştirilmesi için kurum olarak ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ve bu tür sosyal projelere her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

 

 

İl Müdürü Aslan Yıldız, bu çalışmalarda emeği olan Karate Antrenörü Yılmaz DUrmuş’u ve sporcuları çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

 

 

Daha sonra Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız yine İstasyon Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren cimlastik öğrencilerini ziyaret etti.

 

 

Çeşitli tekniklerle antrenmanı renklendiren başarılı sporcular antrenman sonrasında İl Müdürü Yıldız’la sohbet etti. Cimnastik branşının önemine değinen İl Müdürü Yıldız, bu çalışmalarda emeği olan Cimnastik Antrenörü Mustafa Torun’u ve sporcuları çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

il müdürü Yıldız geleceğin yıldızlarıyla birlikte
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin