İL MÜDÜRÜ DURMUŞ’TAN YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitim öğretim yılının ilk ziyaretini Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Adem Avcu’dan okul ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Durmuş, okul öğretmenleri ve öğrencileriyle de bir araya geldi.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Fazilet Durmuş, yeni eğitim öğretim yıllarının hayırlı ve başarılı olmasını diledi. Eğitimdeki yükselişin, öğretmenlerin fedakârca çalışmaları sayesinde gerçekleşeceğini ve ülkemizin onlardan çok şeyler beklediğini ifade etti. Tüm öğretmenlerin bu bilinçte olduğundan emin olduğunu söyledi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerle bir araya gelen Durmuş, onların da yeni eğitim öğretim yıllarını kutlayarak, derslerinde başarılar diledi. Türkiye’nin iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne her alanda ihtiyacı olduğunu hatırlattı ve geleceğin Türkiye’si için kendilerini en donanımlı şekilde yetiştirmeleri gerektiğini vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş 9/C şubesindeki öğrencilerle tanıştı. Ardından sınıf öğrencilerinin uyum eğitimi programı çerçevesinde “1. Sürpriz” adlı etkinliğe katıldı. Bu etkinlikte rulo peçeteden her öğrencinin istediği kadar parça koparması istendi. Öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü tuttuğu peçeden istedikleri kadar parça kopardıktan sonra kopardıkları her peçete parçası için kendilerinin hoşlandıkları ya da hoşlanmadıkları bir özelliği sınıf arkadaşları ile paylaştılar ve bu şekilde arkadaşlarının kendilerini tanımalarını sağladılar.

Etkinliğin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

İL MÜDÜRÜ DURMUŞ’TAN YAVUZ SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNE ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin