İl Başkanları Bir Arada

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, siyasi partilerin il başkanları ile biraraya geldi.

Bilecik’in mevcut durumunun, yapılan ve yapılacak hizmetlerin değerlendirildiği görüşmede AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk, Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal, Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta ve Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız hazır bulundu.

 

Şehirlerin yönetiminde toplumun her kesiminin duygu ve düşüncelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Vali Büyükakın, “Siyasi partilerimiz demokrasimizin zenginliği. Bu şehirlerimiz içinde geçerli. Bugün burada farklı siyasi düşüncelerde olan ancak Bilecik’e hizmet etme gibi ortak bir amaç için çalışan siyasi parti il başkanlarımız ile biraraya geldik. Kendileri ile Bilecik hakkında konuştuk. Bu kentin Valisi olarak bu kentte yaşayan herkesin düşüncesi benim için çok değerli” diyerek periyodik aralıklarla toplumun tüm kesimlerini temsil eden gruplarla biraraya geleceği söyledi.

 

Soyasi Parti İl Başkanları da görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Büyükakın’a çalışmalarında başarılar dilediler.

İl Başkanları Bir Arada
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin