İDLİB GAZİMİZ BOZÜYÜK’TEKİ EVİNE GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’nin İdlib TSK’ya yönelik hain saldırıda yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, Bozüyük’teki evine getirildi.

 

Kırklareli Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tugayı’nda bulunan ve 7 aydır Suriye’de görev yapmakta olan görevli Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, 27 Şubat günü yaşanan ve tüm ülkemizi yasa boğan saldırıda yaralandı. İdlib’teki saldırının ardından Hatay’da tedavi edilen Uzman Çavuş, bugün ambülâns ile Bozüyük’teki baba evine getirildi. Ayağında kırıklar bulunan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Uzman Çavuş’u Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Bozüyük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan,  Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Ömer Koparan, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu ziyaret etti.

Konu ile ilgili olarak kendisine ziyaret bulunan herkese teşekkür eden Uzman Çavuş, biran önce sağlığına kavuşup yeniden birliğine teslim olmayı istediğini belirtti. Uzman Çavuşun evini ziyaret eden tüm konuklar geçmiş olsun dileklerini iletirlerken, Şehitlerin yaslarını ve acılarını içlerinde hissettiklerini aktardılar. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Uzman Çavuş’u ziyareti sırasında  ona güzel bir sürpriz yaptı.

Başkan Bakkalcıoğlu Uzman Çavuş’un aylar önce Resulayn’da görevli olduğu sırada kendisine göndermiş olduğu bir fotoğrafı çerçeveleterek, yaralı Uzman Çavuş’a hediye etti. Bu hediye karşısında son derece duygulanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

İDLİB GAZİMİZ BOZÜYÜK’TEKİ EVİNE GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin