HER GÜN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Özgür Algın, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Bilecik Engelsizim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Altıntaş, Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Aslıhan Volkan ve belediye birim amirlerinin de katıldığı etkinlikte çocuklara yüz boyama etkinliği yapıldı.

Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Şahin, ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ve görme engelliler için baston verdi.

‘’SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin etkinlikte yaptığı konuşmada, çocuklar ve ailelerine katılımları dolayısıyla teşekkür etti.

3 Aralık tarihinin Dünya Engelliler Günü olarak değerlendirildiğini kaydeden Başkan Şahin, özel gereksinimli insanların sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduklarını hatırlatarak, ‘’Öncelikle bütün çocuklarımız ve ailelerine hayatlarında mutluluklar diliyorum. Daha az engelin ve zorlukların olduğu bir dünyada yaşamayı diliyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldik. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımız ve ailelerinin talep ve görüşlerini dinledik. Bizlerden yapmamızı istedikleri çalışmaları dinledik. Şehrimizde daha az engelin olduğu ve özel gereksinimli çocuklarımızın vakitlerini daha verimli geçirecekleri mekanları ve projeleri hazırlıyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

Etkinlikte Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı çocukların yüzlerini boyadı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Bilecik Engelsizim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Altıntaş ve Bilecik Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Aslıhan Volkan da düzenlenen etkinlik ve katkılarından dolayı Başkan Şahin’e teşekkür etti.

HER GÜN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin