HER GÜN 10 BİN ADIM

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesi ve Osmaneli Mustafa Çetintaş Devlet Hastanesi tarafından, “3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü” dolayısıyla 3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11:00 da Sakarya Nehri piknik alanından başlayarak kent merkezinde sonlanan “HERGÜN 10 BİN ADIM” Temalı, Obezite ile mücadele ve Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşe Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü/Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Ağar, Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Selvi Karaman, Dr. Ferhat Damkacı, Orhan Pir, kurum idarecileri, personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Yürüyüş sonrası Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz “hergün 10 bin adım” ne kadar önemli olduğu hakkında vatandaşlarımıza bilgilendirme yaptılar.

Konuşmaların ardından yürüyüşe katılanlara sağlık aracından bilgilendirici broşür dağıtılırken, şeker ölçümü ve karbonmonoksit ölçümü yapıldı, elma ve su da ikram edildi. KETEM aracında meme kanserine karşı yaygın bir dikkat gösterilmesi için, erken tanısı ve erken tanındığı takdirde tedavideki başarı ve sağlıklı yaşam şansı yüksek kanser türü olarak farkındalığın artırılmasına yönelik olarak broşürler dağıtılarak bilgilendirme ve KETEM taramaları için yönlendirmeler yapıldı.

 

Diş Hekimleri tarafından Mobil ağız ve diş sağlığı tarama aracında diş sağlığı taraması yapıldı.

HER GÜN 10 BİN ADIM
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin