HEMŞEHRİMİZ DOKTOR ELİF BEYDA BİLECİK’E ATANDI ”İLYASBEY KÖYÜNDEN DOKTOR DA ÇIKTI”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Büro – Sen Bilecik temsilcisi, İlyasbey köyünden,hemşehrimiz Cüneyt Taşkesen’in kızı Dr. Elif Beyda Taşkesen Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Merkeze bağlı İlyasbey(Yarhisar) köyünden çok sayıda Eğitimci, Siyasetçi ve İşinsanı çıktığı bilinmekle beraber Doktor da çıktığı kaydedildi.

Türk Büro-Sen Bilecik il temsilcisi Cüneyt Taşkesen’in kızı Dr. Elif Beyda Taşkesen’in atamasının yapıldığı ve Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapacağı öğrenildi.

Cüneyt Taşkesen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

“Bu dünyadaki tek manevi varlığım can kızım Elif Beyda Taşkesen Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Doktor Atamaları Sonucu belli olmuş olup Bilecik Eğitim Araştırma Hastanesinde Allah’ın izniyle görev yapacaktır. Rabbim utandırmasın inşallah. Emeği geçen dualarıyla yanımızda olduğunu hissettiğimiz tüm gönül dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, Rabbimden tüm evlatlarımızın bahtlarının açık olmasını diliyor selam ve saygılar sunuyor, hayırlı sağlıklı günler diliyorum selamlar allaha emanetsiniz.” sözlerine yerdi.

Gurur duyduğumuz hemşehrimiz Dr. Elif Beyda Taşkesen’e yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını diler, başarılar temenni ederiz.

HEMŞEHRİMİZ DOKTOR ELİF BEYDA BİLECİK’E ATANDI ”İLYASBEY KÖYÜNDEN DOKTOR DA ÇIKTI”
Subscribe
Bildir
guest

4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Erdinç TAŞKESEN

Canım yeğenim. Maşallah. Allah utandırmasın, yolunu bahtını açık etsin inşallah.

Hasan Soykan

Başarılı görevler dilerim.

MEHMET SEVİNÇ

HAYIRLI OLSUN CÜNEYT BAŞKANIM

İlyasbey muhtarı

Çok kıymetli köylüm doktor kardeşimize basarılar dilerim Bizleri gururlandırdı Hayırlı uğurlu olsun İnşallah

Bizi Takip Edin