HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayvanları Koruma Kurulu olağan toplantısı Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci başkanlığında Valilik Binası Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantı gündeminde 12.05.2006 tarih ve 26166 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliğinin 6. maddesi kapsamında 2017 yılında hayvanların korunması ile ilgili yapılan çalışmaları içeren 2017 yılına ait rapor değerlendirilerek, Orman ve Su İşleri Bakanlığına gönderilmesine karar verildi.

 

Ayrıca yerel hayvan koruma görevlilerimiz Sühendan Senger ve Berrin Demirci’nin 2017yılında çalışmalarını anlattıkları rapor kurula sunuldu.

 

Hayvanların korunmasına dair uygulama yönetmeliğinin 16. maddesi kapsamında Sühendan Senger ve Berrin Demirci’nin 2018 yılında da yerel hayvan koruma görevlisi olarak seçilmesi uygun görüldü.

 

Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, 2017 yılının son Hayvanları Koruma Kurulunda, 2017 yılında kısırlaştırma, aşılama çalışmalarında tüm belediyelerin kararlılıkla çalıştığını ve 2018 yılında da aynı özveriyi beklediğini belirtti.

 

Sokakta yaşamak zorunda olan hayvanların isteklerinin sevgi olduğunu belirten Vali yardımcısı Kahveci, soğuk kış günlerinde bırakılacak yiyeceğin yaşamlarında büyük bir kolaylık olacağını ifade etti.

HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin