HASAN AMCA EBEDİYETE UĞURLANDI DEPREMDE ÖLENLER İÇİN DE SAF TUTULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik merkez Dedeoğlu Camiinde Cuma namazı sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın merhum babası Hasan Yıldız ile depremde hayatını kaybedenler için cenaze namazı kılındı.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın babası Hasan Yıldız hayatını kaybederken, cenazesi merkez Dedeoğlu Camiinden kaldırılarak Şehir Mezarlığına defnedildi.

Cuma namazı sonrası Yıldız’ın merhum babası için kılınan cenaze namazı öncesinde cami imamı depremde hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurdu.

Caminin avlusunda toplanan vatandaşlar, ilk olarak deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlar için gıyabi cenaze namazı kılarken ardından merhum Yıldız için saf tutuldu.

Yıldız’ın cenazesine; CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Yusuf Paçacı, ve STK temsilcilerinin yanı sıra Yıldız ailesinin çok sayıda seveni katıldı.

Cenazeye, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çelenk gönderdiği görüldü.

 

 

HASAN AMCA EBEDİYETE UĞURLANDI DEPREMDE ÖLENLER İÇİN DE SAF TUTULDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin