Halk Günü Toplantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, ”Bizim hedefimiz, gurbette olan nüfusumuzu hem gönlüyle hem de ekonomik anlamda bütçesine buradan sağlayacağı katkıyla köyle olan bağlantısını dinamik tutmak.” ifadesinde bulundu.

Vali Şentürk, merkeze bağlı Deresakarı köyünde düzenlenen ”Halk Günü” toplantısında, Bilecik’e ve Bilecik halkına hizmet etmekten büyük gurur duyduğunu dile getirerek, en iyi hizmeti sunmak için kamu kuruluşlarıyla köy köy gezdiklerini söyledi.

Köylülerimizin gayretleriyle beraber daha nitelikli, geliri iyi ve hizmet standartları yüksek hale getirmek için çalışacaklarını ifade eden Vali Şentürk, şöyle konuştu:

”Köylerimizde güzel araziler var. Ürün yelpazesinde zengin bir iliz. Çalışınca üretemeyeceğimiz ürün yok. Köy hayatından şehir hayatını seçmeyi doğru bulmuyoruz. Kente giden gençlerimizi geri dönmelerini sağlamak belki biraz zor ama bir ayağını köye bağlayabiliriz. Toprağımızı boş bırakmamak suretiyle bağlayacağız. Bizim hedefimiz, gurbette olan nüfusumuzu hem gönlüyle hem de ekonomik anlamda bütçesine buradan sağlayacağı katkıyla köyle olan bağlantısını dinamik tutmak. Her alanda devletimizin sağladığı güzel imkanlar var. Devletin kaynaklarını doğru yerde kullanmalıyız. Örf, adet ve geleneklerimizi sağlam bir şekilde yeni kuşaklara aktarmalıyız. İyi niyetlerle ve yerel imkanları daha verimli kullanarak, güzel hizmetler sunabiliriz.”

Köy sakinlerinin talep ve beklentilerini ilettiği ”Halk Günü” toplantısına Vali Şentürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ile daire müdürleri katıldı.

Halk Günü Toplantısı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin