Gülümbe Köyünde Bir Araya Geldiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in merkeze bağlı Gülümbe Köyünde yeni projeler hakkında bilgilendirilmek ve sorunların çözülmesi için toplantı düzenlendi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İl Müdürü Necmettin Yoldaş, Kadastro İl Müdürü Sadık Yıldırım ve Şube Müdürleri ile beraber Gülümbe Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İl Müdürü Yoldaş, toplantıda, çalışmaları ile yeni projeleri hakkında bilgiler aktardı.

 

Hep birlikte, İlimizin Tarımı için güzel çalışmalar ortaya koymak gayretinde olduklarını kaydetti ve her konuda kapılarının üreticilerimize açık olduğunu ifade ederek şunları söyledi;

 

“Sayın Valimiz Bilal Şentürk’ün destekleriyle Köylerimizde bu sene 100 bin adet ceviz fidanı dağıtacağız. Arkadaşlarımız bu çalışmayı yürütüyorlar. Sizlerde Muhtarımızın aracılılığı ile listelere isminizi yazdırabilirsiniz. Arazilerimiz küçük ve parçalı olmasının yanı sıra boş bırakılıyor, buda bizim için ayrı bir kayıp. En azından köy nüfusumuz yaşlandı ve azaldığı için işi az getirisi çok ürünler dikersek Ceviz fidanı gibi İlimize ve milli ekonomimize katkımız olur.” dedi.

Gülümbe Köy Muhtarı Zafer Cenkiz; “Tarım il müdürümüz Necmettin Yoldaş,Kadostro müdürümüz Sadık Yıldırım ve ekibleri dün akşam köyümüz sakinlerine köyümüzdeki tarım arazilerini ve Kadostro çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmışlardır katılımları ve ziyaretleri için kurumlarımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Kadastro İl Müdürü Yıldırım da Müdürlüklerinin faaliyetlerinden bahsederek vatandaşlara bilgilendirmelerde bulundu.

 

Soru cevap şeklinde devam eden ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Gülümbe Köyünde Bir Araya Geldiler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin