GÖLPAZARINA 10 MİLYON LİRA DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölpazarı İlçesi Sokak Sağlıklaştırması 2. Etap Uygulaması için Bakanlıktan bütçe geldi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye 10 milyon TL destek verileceği bildirildi.

Müjdeyi paylaşan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Tarih, Kültür ve Medeniyetlerin Beşiği, Marmara’nın İncisi, Turizm şehri Bilecik’imiz; Kültür ve Turizm Yatırımları almaya devam ediyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından Bilecik Gölpazarı İlçesi Sokak Sağlıklaştırması 2. Etap Uygulaması için 2022 yılı için 2 Milyon TL, 2023 yılı için ise 8 Milyon TL ile toplam 10 Milyon TL destek almaya hak kazandı. Şehrimize, Gölpazarı İlçemize ve Hemşehrilerimize Hayırlı Uğurlu Olsun.” ifadelerini kullandı.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer de sevincini şu cümlelerle paylaştı:

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gölpazarı Belediye Başkanlığı ve Bilecik İl Özel İdaresi ortaklığında sözleşmemizi imzaladık. Şehrimize, Gölpazarı İlçemize ve Hemşehrilerimize Hayırlı Uğurlu Olsun. Desteklerinden dolayı Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Beyefendiye, İlimizin gururu medarı iftiharımız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Beyefendiye, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan Beyefendiye, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Serdar Çam Beyefendiye, Bilecik valimiz Sayın Kemal Kızılaykaya Beyefendiye, Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı Beyefendiye, AK Parti Bilecik İl Başkanı Sayın Serkan Yıldırım Beyefendiye, emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ederiz.

GÖLPAZARINA 10 MİLYON LİRA DESTEK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin