Gazimizden Duygulandıran Mesaj; “Onların arkasından ağlamayın hainleri güldürmeyin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’nin İdlib kentinde 33 silah arkadaşının şehit olduğu hava saldırısında yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, sosyal medya hesabından “En kısa sürede iyileşip, görevime devam edeceğim” diye paylaştığı fotoğrafı duygulandırdı.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan ve İdlib’de ki rejim saldırısında 33 arkadaşı şehit olan, kendisi ise yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz, sosyal medya hesabından Şehit arkadaşlarının fotoğrafını paylaşarak, şu ifadelere yer verdi:

“Onların Arkasından Ağlamayın Hainleri Güldürmeyin”

“Bu fotoğrafta gördükleriniz benim ailem , omuz omuza tüm mücadelelere vatanımızın milletimizin bekası ve güvenliği için canımızdan bile vazgeçtiğimiz koç yiğitler, 3 yıl boyunca birer aile olduğumuz birbirimize kenetlendiğimiz 33 tane yiğit. Bugün onlar vatanımız için şehit oldular sessizce şimdilik belki ayrıldık ama cennette kavuşacağız. Onların arkasından ağlamayın hainleri güldürmeyin ordumuz güçlü bir ordudur bu vatan Çanakkale daha ağzı süt kokan dedelerimizle kazanıldı ve aynı mücadelemiz devam ediyor üzülme zamanı değil birlik beraberlik olma zamanıdır VATAN SAĞ OLSUN”

 

 


İLGİLİ HABERLER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

 

Gazimizden Duygulandıran Mesaj; “Onların arkasından ağlamayın hainleri güldürmeyin”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin