FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediyesi TFF, İstanbul ASK, Bilecik ASKF destekleri ile “Lefke Cup U15 Futbol Turnuvası” için kura çekimi gerçekleşirken kırmızı ve yeşil gruptaki eşleşmeler belli oldu.

22-25 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvaya olan ilgi gün geçtikçe artarken çevre illerden de spor müsabakalarına katılımın yüksek olması bekleniyor. Gerçekleşen kura çekimiyle takımların eşleştirmelerinde büyük heyecan yaşandı.

Kura çekimi sonuçlarına göre Kırmızı grupta yer alan; Beşiktaş, Eskişehirspor,1308 Osmaneli Belediyespor ve Sakaryagücü karşılaşmaları şu şekilde gerçekleşti: 1. Maçlar: Eskişehirspor-Osmaneli Belediyespor,Beşiktaş-Sakaryagücü 2. Maçlar: Sakaryagücü-Eskişehirspor,1308 Osmaneli Belediyespor-Beşiktaş 3. Maçlar ise: Beşiktaş-Eskişehirspor,1308 Osmaneli Belediyespor-Sakaryaspor.

Yeşil grupta yer alan; Fenerbahçe, Balıkesir, Adanademir, Altınordu karşılaşmaları ise; 1.Maçlar: Fernerbahçe-Altınordu, Balıkesir-Adanademir 2.Maçlar: Altınordu-Balıkesir, Adanedemir-Fenerbahçe 3. Maçlar ise: Fenerbahçe-Balıkesir, Adanademir-Altınordu şeklinde oluştu.

Fikstür İçin Tıklayınız..

FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin