FERHAT DURGUT:”SİYASET BİTMİŞTİR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"SİYASET BİTMİŞTİR VAKİT HİZMET VAKTİDİR"
Cumhur İttifakı  MHP'li Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, seçim sonrası bir Teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Durgut mesajında Teşekkür ederek şu sözlere yer verdi:

TEŞEKKÜRLER SÖĞÜT

"Çıktığımız bu yolda bizlere destek olan Bilecik AK Parti Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, Gecesini Gündüzüne Katarak Yanımızda olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Talha Özkan'a, AK Parti İl Başkanımız Serkan Yıldırım'a çok teşekkür ederim. Daha sonrasında ise bıkmadan, usanmadan, var gücüyle çalışan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız İlhan Yunusoğlu'na, AK Parti İlçe Başkanımız Av. Mustafa Büyükgüner'e, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanımız Zehra Şen'e, AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Özlem Ergin Nalbant'a, Var gücüyle sahada çalışan Belediye Meclis Üyelerime, çok yoğun mesailer harcayıp SKM programı yapan başkanlığımıza ve Cumhur İttifakına İnanmış Tüm Dava Arkadaşlarımıza Gece Gündüz demeden emek veren mücadele eden tüm abilerime, ablalarıma, kardeşlerime çok teşekkür ederim.

VE SON OLARAK İSE SİYASET BİTMİŞTİR VAKİT HİZMET VAKTİDİR Bizlere inanan, Söğüt’ümüze hizmet etmemiz için destek olan, Siz değerli Söğütlü Hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Artık tüm Söğüt’ün Belediye Başkanı olarak, Söğüt'üme hizmet etmek için hazırız. Biz kazandık, Söğüt kazandı."

       

FERHAT DURGUT:”SİYASET BİTMİŞTİR”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin