FATİH ERBİL:”AÇIKÇASI ÇOK ŞAŞIRDIK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
“FATİH KARDEŞİM BİLECİK İŞTE BÖYLE BİR YER!…”
İstanbul’dan Bilecik’e gelen kampçı Fatih Erbil gördüğü sıcak ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu belirtti.
Bilecik’in Bozüyük ilçesi Cihangazi Beldesine gelerek çadır kuran Erbil yöre halıkından ve Jandarma görevlileri tarafından gördüğü ilgi karşısında;” Açıkçası Çok Şaşırdık” diyerek şu ifadelere yer verdi:
“BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ”
“Benim ismim Fatih ERBİL İstanbul’da yaşıyorum 33 yaşındayım. Profesyonel Kampçıyım
09.02.2019 Cumartesi sabahı Bileciğin Cihangazi köyünde kamp yapmak üzere yola çıktık. Köy halkının ilgisi ve hoş karşılaması bizi çok mutlu etti. Gerekli tüm alışverişlerimizi yaparak KARATEPE mevkiinde kampımızı kurduk. yoldan geçen köy halkı bizi ziyaret ederek bir eksiğimizin ve ihtiyacımızın olup olmadığını sormaları bizi çok mutlu etti. insanların araçlarını durdurup yanımıza gelmeleri bizimle tanışmak istemeleri fotoğraf çektirmeleri. bizim için bir gurur tablosu oldu.
“MUHTAR ADAYI FERDİ YAŞAR’A ÇOK TEŞEKKÜR”
Cihangazi köyü muhtar adayı Ferdi Yaşar’ın bizimle ilgilenmesi ve iyi derecede samimi sohbeti ve misafir perverliği açıkçası bizi şaşırttı. kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum. Akşam saatlerinde Dodurga Karakolundan, Sevgili Karakol komutanımız Osman Bektaş Askerleri ile beraber bizi ziyarete gelerek kısa süreli misafirimiz oldu.
“KOMUTANIMIZ OSMAN BEKTAŞ ASKERLERİ İLE BİZİ ZİYARET ETTİ”
Resimleri Ekte görebilirsiniz. Komutanımız Osman beyin bizi görmekten mutluluk duyduklarını, yaptığımız etkinliğin doğaya dönüş olarak çok iyi bir örnek temsil ettiğini ve bu durumdan memnun olduklarını dile getirmesi bizi çok mutlu etti. Ayrıca Sevgili karakol komutanımız ricamız üzerine bizimle hatıra fotoğrafı çektirerek her zaman gelmemiz ve misafir olmamız konusunda bize verdiği destek benim için ayrıca gurur tablosu oldu.
“ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”
Ben de kendilerine ve köy halkına ayrıca Muhtar adayı olan Ferdi Yaşar’a bu misafir perverlikleri sebebiyle minnetlerimi ve şükranlarımı sunarım” dedi.

FATİH ERBİL:”AÇIKÇASI ÇOK ŞAŞIRDIK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin