EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Semih Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantının Pazartesi birleşiminde 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet kamyon ve 4 adet binek camlı panelvan türü araç alınması konusu görüşülerek oy çokluğuyla karara bağlandı.

İmar konularının görüşüldüğü toplantıda ayrıca Belediye Başkanlığına ortak hizmet projesi işbirliği talebinde bulunan 2 adet dernek ile 3 yıl süreli ortak hizmet projesi işbirliği protokolü yapılması ve protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

‘’YANGIN VE SEL BÖLGELERİNE İHTİYAÇ HALİNDE YARDIMLARIMIZI GÖNDERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Şahin, ‘’Maalesef geçtiğimiz haftalarda bazı il ve ilçelerimizde yangın ve sel felaketleri oldu. Yaraların daha hızlı sarılması amacıyla Bilecik Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde kampanya başlatmıştık, buna ilişkin çalışmalar devam ediyor. Bilecik Belediyesi olarak buradaki yetkililer ve ilgililerle görüşmelerimiz de devam ediyor. Arkadaşlarımız gerekli noktalarla temas kurup ihtiyaç duyulması halinde buralara yardımları ulaştırmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin