Evi yanan ailenin yaraları sarılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evi yanarak kullanılamaz hale gelen Demirci ailesine yeni yuvalarının anahtarını Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu teslim etti.

Geçtiğimiz ay Bozüyük Yeni Mahalle Demirsu Sokak’ta ahşap evde çıkan yangın sonrası evleri kullanılmaz hale gelen Demirci ailesinin imdadına Bozüyük Belediyesi ekipleri yetişti.

Evi yanan ailenin bu soğuk kış günlerinde yaşadığı mağduriyeti gidermek amacıyla seferber olan belediye ekipleri yanan evi tamamen yeniledi.

Belediye imkanları ile yapılan çalışmalarda öncelikle çatısı kapatılan evin içinde de tamirat, boya ve badana işleri yapılarak mutfak ve diğer kullanımlara uygun dolapların montajı tamamlandı.

Yangın sonrası harabeye dönen ev tamamen yenilenerek aileye teslim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, Ali Şahinoğlu ve İsmail Sağıroğlu ile birlikte evin anahtarını aileye teslim eden Başkan Bakkalcıoğlu “ Sizleri tekrar sıcak yuvanıza kavuşturduğumuz için mutluyuz. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın. Yeni yuvanız hayırlı, uğurlu olsun, güle güle oturun” dedi.

Demirci ailesi de kötü günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na teşekkür etti.

Evi yanan ailenin yaraları sarılıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin