Evi Yanan Ailenin Mağduriyeti Giderilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükelmalı Köyünde evi yanan ailenin mağduriyeti giderilecek.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Faik Memiş adlı vatandaş kendisine ait evde bulunan odun sobasını plastik bidon içerisinde bulunan benzin ile yakmaya çalışırken benzinin birden parlaması ardından başlayan yangında ev kullanılamaz hale gelmişti.

 

İtfaiye ekipleri gelene kadar kendi çabalarıyla yangına müdahale etmek isterken ev sahibi Faik Memiş, elleri ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

 

İhbar üzerine Pazaryeri Belediyesi İtfaiye amirliğine ait 3 söndürme aracı ve ekipler bölgeye sevk edilmiş, Belediyeye ait kepçenin gelmesiyle yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarıyla yangın söndürülmüştü.

Çıkan yangında yaralanan Faik Memiş, 112 Acil sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından Pazaryeri Devlet Hastanesine buradaki tedavinin ardından da Bozüyük Devlet Hastanesine sevk edilmişti.

 

Yangında ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, evin yakınında bulunana telefon telleri ve direği yanarak hasar görmüştü.

 

Yaşananların ardından, Pazaryeri Kaymakamı Oray Güven, Büyükelmalı Köyünde meydana gelen yangında ailenin mağduriyetini gidermek ve sorunlarının çözülmesine yardımcı olmak için Bilecik İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Hayri Demirel ve yetkililer ile olay yerinde incelemelerde bulundu.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

Evi Yanan Ailenin Mağduriyeti Giderilecek
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin