ESKİ KURTULUŞ ŞENLİKLERİNİ YENİDEN CANLANACAK

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, gerçekleştirilen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede; Bilecik Belediyesi öncülüğünde ilimizdeki esnafımız ve oda başkanlıkları işbirliğinde kapsamlı ve güzel bir programın hazırlanacağını belirtti.

6 Eylül Bilecik’in Düşman İşgalinden kurtuluşu etkinliklerinin; sportif gösteriler, halk oyunları ve gösterileri, mehteran takımı gösterileri ile birlikte alışveriş günleri şeklinde kapsamlı ve büyük bir program ile gerçekleştirileceğini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’İlimizin dinamiklerinden olan oda başkanlarımız ile bir araya geldik. Birçok yararlı görüşmeler yaptığımız toplantımızda bu yıl 6 Eylül Bilecik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında yapacağımız 6 Eylül Kültür ve Sanat Etkinliklerimiz hakkında yapabileceğimiz çalışmaları ele aldık. Belediyemiz öncülüğünde bu yıl esnafımız ve oda başkanlarımız ile el ele vererek, güzel bir program hazırlayacağız. 1 -6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız etkinliklerimiz esnafımız, oda başkanlıklarımız ve vatandaşlarımız için birçok yönüyle faydalı sonuçlar getireceğine inanıyorum. Bu anlamda bizlerin böyle faaliyetler gerçekleştirmemize katkı sağlayan esnafımız ve oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

ODA BAŞKANLARINDAN BİLECİK İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Gerçekleştirilen toplantıda oda başkanları da 6 Eylül Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında üzerlerine düşen vazifeleri yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

 

6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu Etkinliklerinin son derece önemli olduğunu belirten esnaf ve oda başkanları, bütün Bilecik olarak 6 Eylül Bilecik’in Kurtuluşu Esnaf ve Sanatkarlar Festivalinde bir ve beraber olacaklarını ve Bilecik’in en güzel şekilde temsil edileceğini kaydettiler.

 

Toplantı, Belediye Başkanı Nihat Can ve oda başkanlarının toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 

ESKİ KURTULUŞ ŞENLİKLERİNİ YENİDEN CANLANACAK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin