ESKİ DOĞRU YOL’CU AK PARTİ’DEN ADAY OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1999-2004 YILLARI ARASINDA İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI

Doğruyol Partisi (DYP) İl Genel Meclisi Eski üyesi Ak parti’den Belediye Meclis Adayı Oldu.

1999-2004 Yılları arasında Pazaryeri ilçesinde DYP’den İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulunan Selami Özdil Ak parti’den Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde mevcut Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ın listesinden Belediye Meclis üyeliği için aday müracaatında bulunan Özdil DYP döneminde partinin değişik kademelerinde görev yapmıştı.

 

SELAMİ ÖZDİL;” TECRÜBELERİMİ BELEDİYECİLİKTE PAYLAŞACAĞIM”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Selami Özdil;” yapılacak yerel seçimlerde gelen talepler üzerine Ak parti’den Belediye Meclis üyeliği için müracaatta bulundum. Gerek ilçemizdeki hemşehrilerimizden, gerekse de Mahallemizdeki vatandaşlarımızdan bu konuda çok talepler geldi.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.Siyasetteki bilgi ve tecrübelerimi bundan böyle Belediyecilikte paylaşmak üzere böyle bir yola çıktım.Allah utandırmasın, bütün mesele particilikten öteye memleketimize hizmet etmek adına böyle bir karar vermek gerektiğini düşündüm.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” diyerek toplumun birçok kesiminden olumlu tepkiler aldığını da sözlerine ekledi.

YAŞAR TÜZÜN’ÜN SINIF ARKADAŞI

Diğer yandan Selami Özdil Bilecik Ticaret Lisesi 1984 mezunu olup; CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün de sınıf arkadaşı olduğu biliniyor.

BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER YALÇIN;” KENDİSİNE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise yaptığı değerlendirmede;”Pazaryeri Ak Parti Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak Salami Özdil abim Pazaryeri Ak Parti ilçe Başkanlığına müracaatta bulundu.Basta kendisine ilçemize hayırlı  uğurlu olsun.”ifadelerine yer verdi.

ESKİ DOĞRU YOL’CU AK PARTİ’DEN ADAY OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin