Erhan Toka; “Eşekten Düşenin Halinden Eşekten Düşen Anlarmış!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün düzenlenen Basın Masası Programında Bilecik Belediyesinde İş Akitleri yenilenmeyen Personellerin durumları konuşuldu.

 

Konuyla ilgili olarak Gazeteci Erhan Toka;” Eşekten Düşenin Halinden Eşekten Düşen Anlar” diyerek değerlendirmelerde bulundu.

Toka; ” Nasrettin hoca birgün köyün ortasında eşekten düşmüş. Bütün köy halkı başına toplanmış. Hocam geçmiş olsun demişler. Kimisi çıkıkçıya götürelim, kimisi kırıkçıya götürelim, kimileri doktora götürelim dedilerse de Hoca bana Mücahit’i çağırın demiş. Ya hocam Mücahit dağda odunda bak biz varız burdayız yardım edelim dedilerse de yok yok Mücahit’i çağırın. Geçenlerde o da eşekten düşmüştü, benim halimden bi tek o anlar demiş.”

“İLK FİTİLİ 16 YIL ÖNCE SELİM YAĞCI ATEŞLEMİŞTİ”

2004 Yılında dönemin Belediye Başkanı Selim Yağcı göreve gelir gelmez 12 İşçinin iş akdine son verdiğini belirten Toka, bu isimlerin içinde kendisinin de olduğunu vurguladı.

İlk fitili 16 yıl önce Selim Yağcı’nın ateşlediğini söyleyen Erhan Toka herşeye rağmen Semih Şahin’in   bu kış kıyamet günlerinde yaptıklarını tasvip etmediğini kaydetti.

Eşekten düşenin halinden eşekten düşenin anlayacağını söyleyen Toka, iş akitleri yenilenmeyen personellerin halinden en iyi kendisinin anladığını söyleyerek “İnşallah devamı gelmez” dedi.

Erhan Toka; “Eşekten Düşenin Halinden Eşekten Düşen Anlarmış!”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin