ERDEM : “GÖLPAZARLI HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERKAN ERDEM;” HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Gölpazarı İl Genel Meclisi 1.Sıra Adayı Erkan Erdem ile yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdik.

CHP Gölpazarı İlçe Örgütünde uzun yıllar partinin değişik kademelerinde görev alan ve son olrak da İlçe başkanlığı görevinden istifa ederk İl Genel meclis Adayı olan Erkan Erdem ilçeye bağlı tüm köyleri ziyaret ettiklerini belirterek;” Gölpazarlı Hemşehrilerimizin Sağduyusuna Güveniyoruz” dedi.

“VEDAT BAŞKAN SEÇİMİ KAZANIR”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Ülke genelinde olduğu gibi Gölpazarında da iddialı olduklarını aktaran Erdem 2 dönemdir başarılı bir şekilde görev yapan Belediye Başkanı Vedat Kazıcı’nın da tekrar seçimleri kazanacağını belirtti.

“BİZLER BU YÖRENİN İNSANLARIYIZ”

Erdem;” Adaylıklar kesinleştiği günden bu yana kadar partili arkadaşlarımızla gece gündüz demeden, sıcak soğuk demeden kapı kapı, köy köy geziyoruz.Eksik olmasınlar hemşehrilerimizden büyük bir teveccüh görüyoruz. Tabi bizler de bu yörenin insanları olduğumuz için kendimizi tanıtma anlamında pek bir sıkıntı yaşamadık.Sadece yapacakalrımızı anlatıyor, desteklerini istiyoruz. Ve sağolsunlar bugüne kadar çok olumlu tepkilerle karşılaştık.İnşallah Mart’ın sonu Bahar olacak” diyerek Belediye Başkanı ve CHP adayı Vedat Kazıcı’nın da seçimlerde başarılı olacağına inandıklarını ifade etti.

“ALTYAPI SORUNU ORTADAN KALKTI”

Erkan Erdem;” Vedat başkan bir çok Belediye Başkanının cesaret edemeyeceği yer altı yatırımlarına girdi.Ve bir çok da talihsiz şeylerle karşılaştık burada.Ama herşeye rağmen vatandaşlarımızın da sabırla bizlere destek vermesiyle, ilçemizin çok uzun yıllar altyapı sorunu ortadan kalkmış oldu.

“KASABAYI ŞEHİR YAPAN BAŞKAN”

Kasabayı Şehir yapan Başkan sıfatına nail oldu.İnşallah hemşehrilerimizin tekrar destek vereceklerini umuyoruz. Gölpazarlı hemşehrilerimizin sağduyusuna güveniyoruz”  diyerek diğer adaylara da başarılar diledi.

ERDEM : “GÖLPAZARLI HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin