En Az İlköğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstihdam seferberliğine son hız destek veren Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilanlar ile binlerce özel güvenlik görevlisi alımı yapılıyor.

 

Türkiye genelindeki pek çok kuruma ilköğretim mezunu olmak şartıyla güvenlik görevlisi alınacak. Sizde haber detayında yer alan güvenlik görevlisi alımları linkine tıklayarak, kendinize uygun alanda İŞKUR başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

 

İŞKUR üzerinden personel alımları için ilanlar ardı ardına yayınlanmaya devam etmekte… Türkiye İş Kurumu aracılığıyla ülke genelinde bir çok vatandaşa iş imkanı sağlamakta. Yeni yayınlanan ilanda en az ilköğretim mezunu olmak koşulu ile silahlı/silahsız 2 bin güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Vardiyalı çalışmaya müsait olan adaylar güvenlik görevlisi alımı için başvuruda bulunabilir.

 

Çeşitli kurs ve sınavlardan geçerek geçerli sertifikalara sahip binlerce güvenlik görevlisi adayı İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi alım ilanlarına başvuru yapabilirler. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan ÖGG sınavını geçen adaylar için İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla Türkiye’nin çeşitli illeri için yayınlanan güvenlik görevlisi alım ilanlarının genel şartları ile her kurumun kendine has bazı özel şartları bulunmaktadır. İŞKUR’a nasıl başvuru yapılır?

 

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

İş arayan pek çok kişinin gözü İŞKUR’a döndü. Kurum’dan yayınlanan ilan ile 2 bin güvenlik görevlisi alınacak. Başvuru şartları şu şekilde açıklandı;

 

-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
-18 yaşından büyük olmak
-21 yaşından büyük olmak
-Kamu haklarından mahrum olmamak
-En az ilköğretim mezunu olmak
-Kamera sistemleri konusunda tecrübe sahibi olmak
-Görevine engel sağlık sorunu bulunmamak
-Askerlik ile ilişkisi bulunmamak
-Vardiyalı çalışmaya müsait olmak
-İletişim konusunda yetenekli olmak

 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?
Güvenlik görevlisi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilirler.

En Az İlköğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı İlanı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin