ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Bilecik İl İşletme Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintilerinin olacağı bilgisi verildi.

 

OEDAŞ’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

23.12.2017 Cumartesi günü 09:00-09:30 ve 14:00-14:30 saatleri arasında Bilecik ili Merkez ilçesi; Hamsu Kabin’den – Maliye Lojmanları TR 11, Merinos TR12 ve Bim TR13 çıkışı enerji Nakil Hattında bakım onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde Bilecik ili Merkez ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Gazipaşa Mahlesine bağlı Atatürk Bulvarı bir kısmı Rasimbey Caddesi bir kısmı, İbrahim Bey caddesi bir kısmı, Dedeoğlu Caddesi bir kısmı , Aslan Sokak, Özgür Sokak, Kader Sokak, Hamzabey Sokak, Yayla Sokak, Devedağı Sokak, Kırlangıç Sokak, Rüzgarlı Sokak, Yunus Emre Sokak, Teraki Sokaka, Futbol Sokak bir kısmı, Masharbey Sokaka, Asmalı Sokak, Muavenatı İçtimai Sokak, Salkım Sokak, Yahyabey Sokak, Kurtul Sokak, Bıçkıcı Sokak, Ahmetbey Sokaka ve Hamam Sokak’a enerji verilemeyecektir.

 

Ayrıca 09:00-14:00 saatleri arasında ise İsmetpaşa Mahallesine bağlı Aslan Sokak, Özgür Sokak, Kader Sokaka Hamzabey Sokak, Yayla Sokak Devedağı Sokak, Kırlangıç Sokak ve Rüzgarlı Sokak’a enerji verilmeyecektir.
Belirtilen gün ve saatlerde çalışmaların erken bitmesi halinde süre beklemeksizin enerji verilecektir. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli tedbirleri almaları önemle duyurulur.

ELEKTRİK KESİNTİSİ DUYURUSU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin