ELDEMİR; “BEN DE VARIM’ DEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor.
Ak Parti 25 ve 26.Dönem Bilecik Milletvekili, Önceki dönem Sağlık Bakan yardımcısı Halil Eldemir yapılacak seçimler öncesi Aday adaylığı müracaatında bulundu.
Parti binasında Belediye Başkanları, Eşi Funda Eldemir, çok sayıda partililer, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşların katılım sağladığı dikkatlerden kaçmazken Eldemir;” Ben de 28.Dönem Bilecik Milletvekili Olmak İstiyorum” dedi.
Eldemir burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“28.DÖNEM BİLECİK MİLLETVEKİLİ OLMAK İSTİYORUM”


“14 Mayısta Allah nasip ederse bir seçim sürecine giriyoruz. Bu seçim ülkemizin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde ikinci defa Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin başı, devletimizin başı olacak Cumhurbaşkanı seçmeyi ve bununla birlikte de 28.dönem Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili seçimi yapmış olacağız. Tabi bu süreçte bizde irademizi ortaya koyarak, ‘Bilecik’ten Milletvekili olabilir miyiz, bu noktada bizim de yapmış olduğumuz bir irade beyanıdır. Bende 28’inci Dönem Bilecik Milletvekili olmak istiyorum, sizleri temsil etmek istiyorum.’ deyip bugünkü başvurum bu iradenin beyanıdır.

” SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN”

Hiç merak etmeyin bu görev bize verilse de, verilmese de bizler hep birlikte bu davanın birer neferiyiz. Eğer bu görev bize verilirse, teşkilatlarımızla, Belediye başkanlarımızla, İl Genel Meclisi Üyelerimizle, Belediye Meclisi Üyelerimizle topyekûn tüm hemşerilerimizle ortak akılla, istişare kültürü ile, ‘Bilecik’e ne yapabiliriz, Bilecik’e nasıl faydalı olabiliriz, hemşerilerimizin refahı, mutluluğu için neler yapabiliriz?’ Birlikte çalışmak isteriz”dedi.

ELDEMİR; “BEN DE VARIM’ DEDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin