EKMEK ARASI KİTAP

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Halk Kütüphanesince uygulanan “EKMEK ARASI KİTAP” projesi kapsamında Bilecik Anaokulu Çiçekler Sınıfı öğrencileri velileri ile birlikte kitap okudular.

Pelitözü Gölpark’da düzenlenen piknikte Kütüphane Müdürü M.Pınar DENGİZ “her yerde kitap” ve “kitap yük değildir ”sloganıyla her sene okullarımızın yıl sonu pikniklerine katılıyoruz. Bu proje ile öğrencilerimiz, veliler ve öğretmenlerimizle birlikte okul, ev ve kütüphane dışında da kitap okuma bilincinin geliştirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Sınıf Öğretmeni Özlem ŞİNAY kitapla erken yaşta çocuğun buluşmasının önemli olduğunu, veli-okul ve öğrenci üçgeninde çocuklarımıza kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlığı kazandırılması için yıl içinde çeşitli etkinlikler ve uygulama çalışmalarıyaptıklarını yine çocuklarımıza kitap okuma konusunda farkındalık yaratacağına inanıyoruz.” dedi
Çocuklar Pelitözünde velileri eşliğinde 10 dakika kitap okuduktan sonra İl Halk Kütüphanesi tarafından “Okumak Yaşamaktır” ve “Okumak Gelişmektir” baskılı uçurtmalar dağıtıldı. Çocuklar uçurtmaları ile renkli görüntüler sergilemiş, etkinlik neşe içerisinde sona erdi.

EKMEK ARASI KİTAP
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin