DUYMUŞ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİ KUTLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE BÖYLE ORTAK OLDU”

Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş yeni eğitim öğretim dönemini kutladı.

Tüm öğrencilere başarılar dileyen Vezirhan Belediye Başkanı Duymuş,”Bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi gençlerimizin eğitimlerine ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek tüm eğitimcilerimize kolaylıklar dilerim.” dedi.

Ayrıca Belediye Başkanı Duymuş katıldığı açılış töreninde öğrencilerin sevincine ortak olarak onlara çiçek dağıttı.

Vezirhan Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “18 milyon öğrenci ile 1 milyon öğretmen üç aylık yaz tatilinin ardından okullarına dönüyor.

Tüm ülkemizde olduğu gibi beldemizde de hem velilerimizde hem de öğrencilerimizde yeni eğitim öğretim sezonunun heyecanı yaşanıyor.

Bu yeni eğitim öğretim sezonuna Belde okulumuz tadilat görmüş haliyle merhaba diyecek. Yaz aylarında okulumuzda gerçekleşen yenileme işlemleri için ayrıca Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’a teşekkür ederiz.

Belediye Başkanımız Mehmet Duymuş da bugün okulumuz tarafından gerçekleşen açılış törenine katılarak öğrencilerimizin sevincine ortak oldu.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileyen Belediye Başkanımız Mehmet Duymuş, bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi gençlerimizin eğitimlerine ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek tüm eğitimcilerimize kolaylıklar diledi.”

DUYMUŞ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNİ KUTLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin