DP ADAYI YÜKSEL ÜREM;” 30 BİN OYUM VAR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Bilecik Milletvekili adayı Yüksel Ürem yaptığı açıklamasında; “30 Bin Oyum var” dedi.

Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmenin vakti geldiğini aktaran Ürem Bilecik merkezde, ilçelerinde, özellikle Gölpazarı ve Bozüyük’te çok sayıda çevresi olduğunu bunu heapladığında 30 bin oyu olduğunu söyledi.
1976 Bilecik Gölpazarı doğumlu olan Ürem, Eğitim öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra 2002 yılında İzmir’e yerleşerek Ticari hayatını Restoran işletmeciliği inşaat ve Turizm alanında sürdürmektedir.
Evli ve 3 çocuk babası olan Yüksel Ürem açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Siyasi hayatımda her zaman liyakat ve yapılan her iş gibi siyasetinde işinin ehline verilmesinden yana oldum. Bilecik’te sanayi ve turizim alanında vatandaşlarımızın her türlü sorununa çözüm odaklı yaptığım işler vatandaşlarımızın ve desteklerini esirgemeyen iş adamlarımızın tevecühüyle sivil toplum kuruluşlarının derneklerin ve vakıfların karşı karşıya kaldığı haksızlıkların her daim sözcüsü oldum.

“VATANDAŞLARIMIZIN DERTLERİNE DERMAN OLMAYA ÇALIŞTIM”

Hiç bir etnik köken bakmaksızın insan odaklı ayrıştırma dan ötekileştirmeden bizden anlayışı gütmeden sokak sokak tüm vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya çalıştım.
Yaptığım bu çalışmalar sürecini yakinen takip eden siyasi parti sözcüleri bu tutumu tarafıma sözlü ve yazılı olarak onlarca kez iletmiş Demokrat parti genel başkanı sayın Gültekin uysal ve siyasi kurmayları tarafından tarafıma Bilecik halkının sesi olmam çalışmalarımı meclis çatısı altında birlik ve dayanışma içinde sürdürmek amaçlı davete kayıtsız kalamamıs Demokrat partiden Bilecik milletvekili adayı oldum.
Millette hizmet etmek için çıktığım bu yolda Allah yolunumuzu açık etsin.

DP ADAYI YÜKSEL ÜREM;” 30 BİN OYUM VAR”
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ramazan BAŞKAYA

ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Herşey gönlünüze göre olsun inşallah. Doğru ve dürüst Demokratlar senin ile beraber yürüyor.

Bizi Takip Edin