DOSTEL’İN GİYİM YARDIMLARI CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Dostel Paylaşım Pazarı’nda toplanan giyim yardımları, Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan ihtiyaç sahibi mahkumlara ve cezaevinde anneleriyle birlikte kalan 6 çocuğa verilmek üzere Kurum Müdürlüğüne teslim edildi.

Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi kapsamında toplanan ve ihtiyacı olan öğrenci, üniversite personeli ve yakınları ile Bilecik halkına sunulan giyecek yardımları, 2016-2017 bahar döneminin sona ermesinin ardından Bilecik M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne verildi. Yardım kolileri, Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi hocası Okt. Atike Yılmaz tarafından Ceza İnfaz kurumu 2’nci Müdürü Selahattin Akyıldız’a teslim edildi.

 

Dostel Paylaşım Pazarı’nın çok güzel ve önemli bir misyon edindiğini ifade eden Okt. Atike Yılmaz, Bilecik Cezaevinde anneleriyle birlikte kalan 3-6 yaş arası 6 çocuk bulunduğunu belirtti. “Bu çocukların ihtiyaçlarını bir nebze olsa karşılayabilirsek ne mutlu bize” diyen Yılmaz, yardımların Cezaevine ulaştırılması konusunda emeği geçen Cezaevi Müdürü Mustafa Gül’e, Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer’e ve Öğr. Gör. İbrahim Kılıç’a teşekkür etti.

DOSTEL’İN GİYİM YARDIMLARI CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin