DOĞUŞ SUNİ DERİ-KÖSELE FABRİKASI ÇALIŞANLARIYLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Doğuş Suni Deri – Kösele Fabrikası, her sene olduğu gibi çalışanlarını bir araya getiren gece düzenledi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Çalışanlarının yanı sıra huzur evi sakinleride düzenlenen yemek programına davet edildi.

 

Her yıl Ramazan ayında verdiği iftar yemekleri, Bayramlarda işçilerin aileleriyle birlikte katıldığı bayramlaşma törenlerini geleneksel hale getiren ve çalışanlarıyla bir araya gelen Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Doğuş Suni Deri Kösele fabrikası, 2019 yılında da çalışanlarıyla yemekte buluştu.

 

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Kahraman, yemek öncesi fabrika girişinde çalışlarını karşılayarak, her biriyle tek tek sohbet etti.

 

Müzikler ve şarkılar eşliğinde yenen yemek sonrasında misafirlere verilen çekiliş ile son buldu.

Kahraman, burada yaptığı konuşmada “Ailemizle yine bir günü kutluyoruz. Aslında işçi değil, benim ailem hepsi. Ayrı ayrı hepsini çok seviyorum. Çok güzel bir beraberliğimiz var. Uzun yıllar da inşallah böyle gider. Onlar da beni yalnız bırakmıyorlar. Bilecik’te zaten geldiğimden bu yana hiç yalnızlık çekmedim. Eminim bundan sonra da çekmeyeceğim. Allah herkese böyle çalışanlar nasip etsin” ifadelerini kullandı.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

DOĞUŞ SUNİ DERİ-KÖSELE FABRİKASI ÇALIŞANLARIYLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin