Diş Hekimi Sinan Karaoğlu Yeni Muayenehanesi ile Görücüye Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 29 yıldır hizmet veren Diş Doktoru Sinan Karaoğlu, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Gazipaşa Mahallesi Yunusemre Sokak No:2’deki (Vakıfbank üstü) yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Dr. Sinan Karaoğlu yeni ofisinde verdiği hizmet il sınırlarını aştı.

KLİNİK DEĞİL ADETA HASTAHANE…

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ateş ile ortaklaşa kurmuş oldukları muayenehanede Diş Doktoru Sinan Karaoğlu, hastalarına son teknolojik yatırımlar ve daha ferah ortam ile bir muayeneden öte son donanımlı bir hastane şeklinde hizmet veriyor.

Yeni ofisini basına tanıtan ikili cerrahi müdahale odasından, Ortodonti kliniği ve sterilizasyon odası hakkında bilgiler sunarken, muayenehanenin dizaynının uzmanlar tarafından yapıldığını aktardılar.

İSTANBUL, BURSA, ESKİŞEHİR’DEN HASTALAR GELİYOR

Bunun yanı sıra diş hastalığının ciddiyetine dikkat çeken Dr. Sinan Karaoğlu, diş hastalıkları konusunda verdiği hizmetin il sınırlarını aştığını İstanbul, Bursa ve Eskişehir gibi büyük illerden de yoğun şekilde hastaların kendisine tedavi amaçlı geldiğini kaydetti.

BAŞKAN GÖNÜL KARAOĞLU İLE EVLİ

Diğer yandan BİLECİK RUMELİ TÜRKLERİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ Başkanı Harita Mühendisi Gönül Karaoğlu ile evli olan Sinan Karaoğlu Evli ve 1 Çocuk babası.

 

İlimize kazandırılan modern kliniğin başta KARAOĞLU ve ATEŞ hocalara hayırlı uğurlu olmasını dileriz.( 11HABER)

Diş Hekimi Sinan Karaoğlu Yeni Muayenehanesi ile Görücüye Çıktı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin