Deva Partisi Bölge Koordinatörü Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deva Partisi Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş bir takım ziyaretler kapsamında Bilecik’e geldi.

Deva partisi İl Başkanlığından Bilecik İl Başkanı Kadir Emre ve parti üyeleriyle istişarelerde bulunan Merve Mollamehmetoğlu Keleş; “Bilecik şehrinde sizlerle bir araya gelmiş olmaktan mutluluk duyuruyorum” dedi.

Deva Partisi Bölge Koordinatörü Merve Mollamehmetoğlu Keleş parti binasında yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ile 9 Mart 2020 tarihinde partiyi kurduğumuzda artık mevcut iktidar ile bu sistemin yürümeyeceğine kanaat getirmiştik. Bu sebeple Toplumla beraber hareket eden, şeffaflığı, liyakatı ve ortak aklı önemseyen Türkiye’nin Devasını kurduk.

“Kolları Sıvadık”

Gördük ki problemleri yaratan zihniyetin problemi çözmesi mümkün değil, yeni bir siyasi soluk olmadan bu meselelerin aşılması mümkün olmayacak dedik ve kolları sıvadık. Türkiyenin gündemindeki en önemli sıkıntılardan birisi pandemi sürecinin de etkisi ile “Ekonomi” ;

“Vergi ödemekte zorlandıklarını dile getirdiler”

2021 yılında Cumhurbaşkanlığı sarayının bütçesi arttırıldı ama ne çiftçiye nede esnafa verilen desteklerde artış göremedik. Geçtiğimiz ay Ankara’da yapmış olduğumuz halk buluşmasına katılan yaklaşık 100 esnafımız pandemi sürecinde işleri devam etmezken vergi ödemekte zorlandıklarını dile getirdiler. Bu süreçte destek bekleyen vatandaşımız aldıkları Kira desteklerinin yetersiz olduğunu söylediler. Faydalanamadıkları kısa çalışma ödenekleri, işçi çıkaramadıkları için devam eden personel giderleri ile artık mücadele edemez hale geldiler.

Türkiyede sistem değişse de mevcut zihniyet değişmeden hiç bir konuda gelişme yaşanması mümkün değildir. Mevcut sistem ve zihniyete de güven kalmamıştır.

İnsanların hak adalet ve özgürlük içerisinde güvenle yol alabileceği yarınlarını inşa edebileceği bir iktidar olmak için yola çıkıyoruz, bunun içinde teşkilatlanmalarımız çalışmalarına başladı. Bugün Bilecik’te bu sorumlulukla yürüyecek olan il başkanımız ve yönetim kurulumuzla tanışıp kendimizi en doğru şekilde ifade etmek için çalışmalarımıza hız kazandıracağız.

Deva Partisi Bölge Koordinatörü Bilecik’te
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin