Deneyimli, Yetiştirilmek Üzere ve Öğrenciler İçin Akbank Banka Memuru Alım İlanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akbank personel alım ilanlarını kendisine ait kurumsal kariyer sayfası üzerinden adaylara duyuruyor. Bu sayfa üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyon için ilan bulunuyor.

Bu ilanları kategoriler halinde adaylara duyuran Akbank, personel alımlarını şu şekilde yapacağını açıkladı.

Yeni Mezun adaylar için: 1 yıldan az iş deneyimi olan adaylar için yayımlanan personel alım ilanları.

Deneyimli adaylar için: 1 yıldan fazla iş deneyimi olan adaylar için yayımlanan personel alım ilanları.

Öğrenciler için: Mezun olmasına kısa bir süre kalmış öğrenci adayları için yayımlanan ilanlar.

AÇIK POZİSYONLAR

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanında, yer alan öğrenci, yeni mezun ve deneyimli personel alım ilanlarında yer açık kadrolar şunlar:

Öğrenciler Yayımlanan Personel Alım İlanı

Öğrenciler için ilan edilen Akbank personel alım ilanında Stajyer 2019, Yönetici Adayı 2019 ve Mevsimlik Asistan kadroları için ilan bulunuyor.

Yeni Mezun Adaylar İçin Açık Kadrolar

Yeni mezun olmuş ve iş deneyimi fazla olmayan adaylar için Akbank Yönetici Adayı, Çağrı Merkezi Yetkilisi ve Gişe Personeli kadrolarından alım yapacağını duyurdu.

Deneyimli Adaylar İçin Açık Kadrolar

Deneyim sahibi ve iş tecrübesi bulunan adayların başvuruda bulunabileceği açık kadrolar arasında ise Deneyim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Eğitim Sistemleri ve Ar-Ge Yöneticisi, Süreç Uyum Tasarımı ve Kontrol Uzmanı, BT Hazine Yazılım Uzmanı, Java Uzmanı, Orta Katman Sistem Yöneticisi, Strateji Yöneticisi, Deneymli Sızma Testi Uzmanı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank tarafından ilan edilen ve gru grup sizlere yukarıda aktardığımız personel alım ilanları için çok sayıda koşul bulunuyor. Peki bu koşullar neler? Akbank adaylardan hangi özelliklere haiz olmalarını istiyor?

Genel başlıkları ile başvuru koşulları;

İlanın yayımlandığı ilde ikamet eden, kadrolar için belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemek,.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular Akbank’ın kendi sitesi üzerinden elektronik olarak yapılabilecek.Başvuru için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

İlana ulaşmak için; https://bit.ly/2Wt5zfE (Bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

Deneyimli, Yetiştirilmek Üzere ve Öğrenciler İçin Akbank Banka Memuru Alım İlanı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin