CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"YAMAN'A SEVGİ SELİ"

Bilecik'te seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçimlere sayılı günler kala Hürriyet Mahallesi'nde büyük bir yürüyüş düzenledi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Önder Çakır'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları da dahil olmak üzere, İttifakın teşkilat mensupları ve çok sayıda Bilecikli vatandaş Yaman'a eşlik etti.

" CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ"

Yürüyüşe yoğun katılım gösteren Bilecikliler, Mustafa Yaman'ı coşku ve sevgi gösterileri ile karşıladı. Hürriyet Mahallesi sokaklarında ilerleyen kalabalık, seçim öncesindeki birlik ve beraberlik mesajını güçlü bir şekilde verdi. Mustafa Yaman, yürüyüş esnasında yaptığı açıklamalarda Hürriyet Mahallesi'nin sorunlarına hakim olduklarının altını çizdi ve 1 Nisan'dan itibaren bu sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti.

Vatandaşşarın talep ve beklentilerine kulak veren Yaman, seçimden sonra Hürriyet Mahallesi'nin çehresini değiştirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

         

CUMHUR İTTİFAKINDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin