ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili 2.sıra Adayı Av.Faik Akarkarasu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toplumun her kesiminden gördüğü desteğin yanı sıra çocukluk arkadaşlarını da görünce moral depoladığını  kaydeden Akarkarasu’nun  mutlu olduğu görüldü.  Aslen Bilecik’li olan ve Antalya’da yaşamını sürdüren Murat Yardımcı ile yine Bilecik’li olan ve Bursa’da yaşamına devam eden Mithat Uzun çocukluk arkadaşları olan Av.Faik Akarkarasu’yu bu günlerde de yalnız bırakmayarak dostluklarının devam ettiği gözlendi.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Akarkarasu toplumun her kesiminden yeterli ilgi ve alakayı gördüklerini belirterek bundan da son derece mutlu olduğunu ifade etti. Akarkarasu;

”TOPAÇ DA ÇEVİRDİK, MİLYE DE OYNADIK”

” Biz Murat ve Mithat’la çocukluk arkadaşıyız. Çocukluk ve gençlik dönemlerimizin birçok yılları birlikte geçti. Yeri geldi bir dilim salçalı ekmeği bölüştüğümüz günler oldu. Beraber futbol da oynadık, kızak da kaydık. Topaç da çevirdik, milye de oynadık. Bayram sabahlarında birbirlerimizin evlerinden çıkmazdık.

“Bu Arkadaşlarımız Eşraf Ailelerin Çocukları”

Kırk yıla dayanan arkadaşlığımız, dostluğumuz var. İnsan nasıl bir düğünde, bir cenazede, bir cemiyetinde dostlarını görmek istiyorsa böyle zamanlarda da bu aynı böyle. Bu arkadaşlarımız Bilecik’in sevilen, sayılan, tanınan eşraf Ailelerinin çocukları. Sağolsunlar Murat ve Mithat’tan hariç diğer arkadaşlarımızlarla da devamlı görüşüp, irtibatımızı hiç kopartmadık. Gerekli ilgi ve alakayı yakınen gördüm ve çok da memnun oldum, kendilerine teşekkür ederim” ifadelerini aktardı.

 

ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin