Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz, Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımız

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaları kapsamında Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.Öğrenciler tarafından büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, öğretmen ve öğrencilerin yeni yılını tebrik etti.

 

 

Öğrenci ve öğretmenlerin şehir ve belediye çalışmaları hakkındaki görüş ve önerilerinin çok önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Çok değer verdiğimiz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize belirli zaman dilimlerinde yapmış olduğumuz gibi bugün de ziyaret ettik. Bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehberlik eden ve çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ile okullarımızda bir araya geldik. Bilecik’imize, farklı illerden gelen ve hayata ilişkin görüş ve tecrübelerine çok önem verdiğimiz öğretmenlerimize; belediye çalışmalarımız ile yeni projelerimiz hakkında bilgi verirken, değerli öğretmenlerimizin yapacağımız çalışmalar hakkındaki görüş ve önerilerini dinledik. Bu anlamda çok önem verdiğimiz idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin görüşlerini alıyoruz. Toplumumuzun büyük bir değeri olan çok değerli öğretmenlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret sonunda öğrencileri sınıflarda ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından okul bahçesinde yapılabilecek projeler hakkında da incelemelerde bulundu.

Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz, Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımız
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin