ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNDE ÇOCUKLARA YENİ BİR SENTETİK SAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi tarafından Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu için hazırlanan sentetik saha, çocukların hizmetine girdi.
 Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu’nda gerçekleştirilen programda; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş hazırlanan sentetik sahanın açılışını yaptı.
 Bilecik Belediyesinin her zaman çocuklara ve eğitime yönelik yatırımlar yapmaya devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı; şunları kaydetti:
”Bugün, Dünya Çocuk Hakları Günü. Çocuklarımızın en temel hakkı olan oyun haklarını gerçekleştirme adına güzel bir tesisi hizmete sunduk. Bilecik Belediyesi olarak ayrı bir misyonumuzun ayrı bir özelliğimizin olduğunu düşünüyoruz. Çünkü bu topraklar yıllar önce insanı ön plana koyan ve İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın düsturunu çıkardığı topraklar. İnsanımızın da en önemli haklarından birisi de eğitimdir. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak 2004 yılından itibaren siz değerli yavrularımızın gelişimi için güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu çerçevede her yıl mutlaka bir eğitim projesi gerçekleştiriyoruz. Okul bahçeleri uygun olan okullarımız için sentetik sahalar yaparak çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda spora kazandırmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız, sentetik sahalarda hem enerjilerini en iyi şekilde sarf edecekler, hem de gönüllerince eğlenmiş olacaklar. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza ve eğitime yönelik bütün çalışmalar son derece önem veriyoruz ve çocuklarımız için güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. İşbirliği çerçevesinde okullarımızda çocuklarımıza yönelik projelerimizi gerçekleştirmemize fırsat sağlayan Sn. Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Sentetik Halı Saha’nın yavrularımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da Bilecik Belediyesi tarafından eğitime yönelik güzel çalışmaların gerçekleştirildiğini belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı, Okul Müdürü İbrahim Aydoğar ve Beden Eğitim Dersi Öğretmeni ve öğrencilere sentetik sahanın anahtarlarını teslim ederken, Okul Müdürü Aydoğar da Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür plaketi sundu.
Programdan sonra Öğretmenler Odasında öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Selim Yağcı daha sonra sentetik sahada öğrencilerle birlikte top oynadı.
ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNDE ÇOCUKLARA YENİ BİR SENTETİK SAHA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin