CHP İŞİ SIKI TUTUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PARTİLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

CHP 24 Haziran seçimlerinde sandıklarda görev alacak sorumluları eğitime tabi tuttu.

24 Haziran seçimlerinde sandıklarda görev alacak sandık sorumluları ve Müşahitleri Eğitime tabi tutan CHP Eğitim sekreteryası Bilecik İl Örgütü katılımdan oldukça memnun olduklarını kaydettiler.

Osmaneli, Pazaryeri, Yenipazar, İnhisar, Söğüt ve Merkez İlçe olmak üzere verilen eğitimlere partililerin de yoğun ilgi gösterdikleri belirtildi.

CHP İl yönetim kurulu üyesi Seyfi Özgen, Efsun Gönül Şahin ve CHP Merkez İlçe Yönetim kurulu üyesi ve Eğitim Sekreteri Hüseyin Korkman tarafından verilen eğitimlerin sona yaklaştığı belirtildi.

Genel merkezin hazırladığı Slayt gösterimi eşliğinde verilen eğitimlerde partililerin kafalarına takılan soruların da cevap bulduğu ifade edildi.

HÜSEYİN KORKMAN:” SEÇİMLERDE CHP BİLECİK SÜPRİZ YAPACAK”

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Merkez İlçe Eğitim Sekreteri Hüseyin Korkman bazı ilçelerde ve merkez ilçede verdikleri eğitimlerin oldukça verimli geçtiğini söyleyerek şunları aktardı:” Genel merkezimizin tüm örgütler bazında düzenlediği program çerçevesinde slayt destekli eğitimlerimize partililerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Kafalarına takılan bazı soruları da sorarak cevap bulma olanağı buldular. Bu seçimin ne kadar önemli olduğu bilinciyle seçimde görev alacak sandık sorumlularımıza şimdiden teşekkür ediyorum” diyerek Bilecik genelinde CHP’nin sürpriz yapacağına da inandığını vurguladı.

 

CHP İŞİ SIKI TUTUYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin