CHP İlçe Başkanı Pamukçu; “Gün, reklam ve siyasi rant peşinde koşma günü değil”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu “Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü olarak bu konuda halkımızı bilgilendirme ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için çalışmalar yapmaktayız.” dedi.

CHP Merkez İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Sevgili hemşerilerimiz; ülkemiz tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Koronavirüs salgını başladığı günden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü olarak bu konuda halkımızı bilgilendirme ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olabilmek için çalışmalar yapmaktayız.

“Gün, reklam ve siyasi rant peşinde koşma günü değil”

Son günlerde artan vaka ve ölüm sayılarını göz önünde bulundurarak yapacağımız yardımların Valilik, Belediyemiz ve Kamu Kurumlarımızın birlikteliğiyle oluşturulmuş ‘Vefa Sosyal Destek Ekipleri’nce dağıtılmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz. Gün, reklam ve siyasi rant peşinde koşma günü değil, ihtiyaç sahiplerinin sağlığını riske atmadan onlara ulaşma günüdür. Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimizin yardım kampanyalarının engellenmeye çalışılmasını ve banka hesaplarına bloke konulmasını kınıyor, bu olayı büyük bir üzüntü ile karşılıyoruz.

Evet, Evde Kalacağız, bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız ancak; Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun sürecin başından beri yaptığı uyarı ve önlem önerilerini acilen hayata geçirilmesinin gerektiğine inanıyoruz. Çünkü milyonlarca vatandaşımızın evinde kalması şu süreçte maalesef mümkün değildir.

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” diyen Şeyh Edebali’nin torunlarıyız

Devlet, insanımıza bu zor günlerde sahip çıkmalı, bu sebeple vatandaşımıza geçimini sağlayacak maddi imkanı mutlaka sunmalıdır. Unutmayalım ki biz, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ diyen Şeyh Edebali’nin torunlarıyız. Bu duygularla bu sürecin başından beri hayatlarını riske atarak bizler için çalışan başta tüm sağlık emekçilerimize, Belediyelerimize, güvenlik görevlilerimize ve tüm Kamu görevlilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Berna PAMUKCU
CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı

CHP İlçe Başkanı Pamukçu; “Gün, reklam ve siyasi rant peşinde koşma günü değil”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin