CHP İl Başkanı Metin Yaşar’dan AK Parti’ye Cevap!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen danışma meclisi toplantısında partilerine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

İl Başkanı Metin Yaşar, il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti kanadından gelen eleştirileri ‘Son çırpınışlar’ olarak değerlendirirken, “Bizi terörle yaftalayarak çamur at izi kalsın siyaseti izliyorlar” dedi.

AK Parti’nin önemli isimleri arasında yer alan Bülent Arınç, Beşir Atalay, Mehmet Metiner ve Orhan Miroğlu’nun PKK ve Abdullah Öcalan hakkında sarfettiği sözleri paylaşarak, “Oslo’da onlar görüşme yaptı, Dolmabahçe mutabakatında onların bakanları vardı. Kandil’e heyetler gönderen yine onlardı. AK Parti’nin terör örgütleriyle olan sicili ortada. AK Parti artık ülkenin sorunlarına çözüm üretemediği için düşman üretme üzerine siyaset yürütüyor. Kendi partilerine söyleyecek bir şeyleri yok kendi tabanlarını tutmak için çamur atıyorlar. Onların bu son çırpınışları” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin genişletilmiş danışma meclisi toplantısında partilerine yöneltilen tüm iddialara teker teker cevap veren Metin Yaşar, şöyle konuştu:

“Halkın gerçek gündemi çok farklı. AK Parti bu ülkenin sorunları ile ilgili çözüm politikaları üretemiyor. Türkiye’nin gerçek gündemini saptırmaya çalışıyorlar ama bu çaba beyhude bir çaba. Ülkemiz yanardağ gibi oldu. Ekonomi bozuk, adalet ayaklar altına alındı, işsizlik artıyor. 3600’ü bekleyenler, EYT’liler, üniversite öğrencilerinin yurt sorunları, iktidar bu sorunları çözmelidir. Çamur atayım izi kalsın mantığıyla artık hiçbir yere gidemeyecekleri ortadadır. Zaten vatandaşlarımızda onların ötekileştiren politikalarını, insanlara illet, zillet diyen bir mantığı kabul etmiyorlar. Önümüze gelecek ilk sandıkta halkımız gereken cevabı verecektir.

İktidar yola çıkarken yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar diyerek yola çıktılar. Geldiğimiz noktada yoksulluğu çözebildiler mi? İnsanlar açlık sınırının altında ücret alıyorlar, kendi zenginlerini oluşturarak halktan uzaklaştılar. Yolsuzlukları biz çözeriz dediler yapmadıkları yolsuzluk kalmadı. Hükümette görev verdikleri bir bakan kendi şirketinden kendi bakanlığına mal sattı ve bakanlığını dolandırdı, teşekkür ederek uzaklaştırdılar. AK Parti’nin anlayışı bu. Yasakları çözeceklerini söylediler ama kendileri gibi düşünmeyen herkesi cezaevine gönderdiler.

Toplantıya; İl Başkanı Metin Yaşar’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil de katıldı.

CHP İl Başkanı Metin Yaşar’dan AK Parti’ye Cevap!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin