CHP HEYETİNDEN ANLAMLI ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP HEYETİNDEN ANLAMLI ZİYARET

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Adayı Av. Faik Akarkarasu ve partilerden anlamlı ziyaret gerçekleşti. Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Akarkarasu ve CHP heyeti ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Ak parti Yalova Milletvekili adayı Meliha Akyol’un      “Göçmenler Eziktirler” söylemlerinin ertesi gününde gerçekleşen bu ziyarette kısa bir konuşma yapan CHP Milletvekili adayı Av.Faik Akarkarasu adı geçen vekil adayının bu söylemlerine katılmadıklarını belirterek sosyal medya ve yerel basında da sert açıklamalarda bulunduğunu ifade etti.

Akarkarasu bu tür söylemlerin aslında muhacirler üzerinden Mustafa Kemal Atatürk’e yapılmak istendiğini ancak dillerinin varmadığını kaydederek bir hukukçu olarak da bu kişi hakkında gereğini yapacağını sözlerine ekledi.

AKARKARASU.” CUMHURİYET İLELEBET VAROLACAKTIR”

Ülkenin zor şartlardan geçtiğine vurgu yapan Akarkarasu kendisinin de adı geçen dernekte başkanlık yaptığını belirterek;” bu ülkenin çimentosunu Muhacirler, Laz’lar, Dadaşlar, Araplar, Kürtler kısaca her etnik kimliğe sahip insanlar oluşturmuşlardır.Bizi kimse bölemeyecektir” ifadelerini kullandı.Dernek yöneticileri ile CHP heyeti arasındaki buluşma hoş, sohbet ortamında gerçekleştiği de kaydedildi.

 

Akarkarasu sözlerine şöyle son verdi:”Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çok zor şartlarda kurdukları bu Cumhuriyet ilelebet var olacaktır” dedi.

 

BAŞKAN GÖNÜL KARAOĞLU:”O KONUŞMAYI TASVİP ETMİYORUZ”

Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Karaoğlu da yaptığı konuşmada ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, adı geçen AKP Yalova Milletvekili adayı Meliha Akyol’un göçmenler üzerine yaptığı konuşmayı tasvip etmediklerini belirterek üzüntüyle karşıladıklarını belirtti. çalışmalarda başarılar dilediği kaydedildi.

CHP HEYETİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin