CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rüşvet olayıyla ilgili konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan operasyonla Bilecik Belediye Başkanlığı binasındaki odasında rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanan Kayı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı ile ilgili CHP Genel Merkezinden gelen Heyet, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığında basın açıklaması gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen Basın açıklamasına CHP yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut,  Antalya Milletvekili Cavit Arı, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin ile partililer katıldı.

Burada konuşan İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Belediyede yaşanan rüşvet olayıyla ilgili, “Bu soruşturmanın ucu nereye dayanırsa dayansın bu rüşvet olayına katılan herkes için cezalandırılması için mücadele vereceğiz.” dedi.

Kendilerinin yaptırım gücü olmadığının altını çizen Başkan Yaşar, “Toplantılar gerçekleştirdik raporlar halinde genel merkezimize bildirdik. Bizlerin bu noktada yaptırım gücümüz yok. 2 mercide var yaptırım gücü; birisi adli merci, diğeride genel merkezimizdir. Genel başkan yardımcımız Seyit Torun il ve ilçe yönetimi ile belediye meclis grubuyla görüşüp değerlendirmelerini aldı. Bundan sonra çıkan sonuç genel merkezimiz tarafından değerlendirilecektir. Sonuç genel merkezimizden çıkacaktır.” dedi.

“GENEL MERKEZİMİZE RAPORLAYACAĞIZ”

CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Seyit Torun ise İl, Merkez İlçe ve Belediye Meclisi üyeleri ile görüşme gerçekleştirdiklerini, bu görüşmeden çıkan sonuçları genel merkeze raporlayacaklarını söyledi.

Şuanda yargı sürecinin devam ettiğini ve süreci yakından takip ettiklerini belirten Torun, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“ÜZÜCÜ BİR OLAY YAŞANDI”

Belediyemizde üzücü bir olay yaşandı. Bu anlamda ziyaretimizi buraya gerçekleştirdik. İlk olarak Bozüyük’ü ziyaret ettik, burada Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve İlçe örgütümüzle görüştük. Ardından Bilecik Belediyesinde Belediye Başkanımız Semih Şahin ile görüştük.

“YARGI SÜRECİ DEVAM EDİYOR”

İl yönetimi, ilçe yönetimi ve belediye meclisi üyeleri ile de görüşerek bütün görüşleri raporladık genel merkezimizde bu durumu değerlendireceğiz sonucu size bildireceğiz. Yaşanılan süreç üzücü bir süreç biz hak hukuk ve adalet diyerek yola çıktık ve bu yoldan sapmayacağız. Hiçbir zaman kul hakkının yenmemesini sağlacağız ve bu mimbalde de bütün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şuanda yargı süreci devam ediyor bizde yakından takip ediyoruz önümüzdeki süreçte yargı kararını verecek bizlerde bu bilgileri değerlendireceğiz.

Diğer yandan, basın açıklamasında basın mensuplarından soru alınmadı..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Rüşvet olayıyla ilgili konuştu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin