CHP DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Örgütünde Kongre Takviminin açıklanmasının ardından hareketlilik başladı.

Geçtiğimiz haftasonu Vezirhan ve Bayırköy Beldelerinde gerçekleştirilen delege seçimlerine partililerin yoğun ilgi gösterdikleri kaydedilirken, seçimlerin de oldukça kıyasıya geçtiği gözlendi.

Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ve Yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Belde seçimlerini tamamladı.

VEZİRHAN 10 BAYIRKÖY’DE 7 DELEGE

Buna göre yapılacak Merkez İlçe kongresinde Vezirhan 10, Bayırköy ise 7 Delege ile temsil edilecek.

GÜLTEKİN ÇALIŞKAN;” ADAY OLMAYACAĞIM”

Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan  Vezirhan ve Bayırkö’de yaptığı konuşmalarda bugüne kadar birlikte görev yapmaktan son derece mutluluk duyduğunu, önümüzdeki kongrede ise Merkez İlçe Başkanlığına tekrar aday olmayacağını belirterek yapılacak ilk  yerel seçimlerde Vezirhan ve Bayırköy Belediyelerini kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

CHP DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

3 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Misafir

Sn gültekin çalışkan,bugüne dek başarılı ilçe başkanlığıniz süresince göstermiş olduğunuz demokratik yönetim tarzınızı burada da göstererek aday olmayı düşündüğünüz ve sonuna kadar hakettiginiz il baskanliginda da gostereceginize ve başarılı olacağınıza inaniyor,ilçe başkanlığıniz dönemlerinde kazandığınız belediye seçim başarınızı genel secimlerde ‘de göstereceğinizi yürekten inaniyor,başarılar diliyorum.

Partili

Başarılı bir ilçe başkanı ancak bu kadar olur,ilce baskanliginizda yaptıklarınız il baskanliginda yapacaklarınızın isareti olarak kabul ediyorum. BAŞARILAR.

Chp

Sizin il baskanliginizda HERŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK .

Bizi Takip Edin