CHP BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAKKALCIOĞLU; “MAZOT UÇMUŞ GİTMİŞ”

Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük Belediye Başkan Adayı M.Talat Bakkalcıoğlu seçim çalışmaları kapsamında Bozüyük Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif üyelerini ziyaret etti.

Bakkalcıoğlu burada yaptığı konuşmasında Nakliyeci esnafların sorunlara değinerek artan mazot fiyatlarından ve nakliyecilerin sıkıntılarına değindi.

CHP’li Bakkalcıoğlu şu ifadelere yer verdi:

“GİDERLER İKİYE KATLANMIŞ”

“SS Bozüyük Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde, ağır nakliyeci, ağır emekçi şoför kardeşlerimizle buluştuk. Baba mesleği nakliyecilik olan Milletvekilimiz Sn. Yaşar Tüzün de bizlerle idi sağolsun.
450’den, 250’ye düşmüş üye sayıları, iş hacmi düşük, mazot uçmuş gitmiş, nakliye kiraları ise ters orantılı düşmüş. Bütün masraflar, giderler son 7 ayda neredeyse ikiye katlanmış… Kamyon otoparkında da hor görülmüşler, otoparklarda gece yarısı mazot ve aküler çalınıyor, özellikle ulaşım açısından da sorunlu… Sorunlar çözüm bekliyor.

“ISRARCI VE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Sanayi ile büyüyen Bozüyük hedefimizde, iş hacmi artacak, yerel yönetim olarak hem sanayi yatırımlarını teşvikte, hem de sanayicilerimizin de yerli esnafımızı tercih etmelerinde (nakliyesinden, yemeğine, ekmeğinden, bütün satın almalarında) ısrarcı ve takipçi olacağız.”

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor, masa ve iç mekan

CHP BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin