CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN’ÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, görevi başında olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve başarılı bir eğitim hayatı diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Mesajında öğretmenlerin toplumsal yaşantımızdaki yerine değinen Milletvekili Tüzün, şunları söyledi:

‘’Öğretmen denilince başta Başöğretmen Atatürk akla gelir, öğretmen denilince yarınlarımızın umut kaynakları olan çocuklarımızı fedakarca yetiştiren müstesna kişiler akla gelir. Bizler bugün ülke ve millet olarak ilimden, teknolojiden, felsefe ve tarihten söz edebiliyorsak bunun sağlayıcıları şüphesiz öğretmenlerdir. Bu vesile ile öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.

Sevgili çocuklar ve gençler;

Sizler, fen ve ilmin kaynağı olan okullarınızda öğretmenlerimize emanetsiniz. Öğretmenlerimiz fedakarca ve büyük gayretler ile sizlerin yarınlara hazırlanmanızda emek vermektedir. Öğretmenlerimiz sizleri, yarınların mimarı, doktorları, mühendisleri ve aslında yarınlarımızın umut kaynağı olarak hazırlıyor. Sizlerin bu önem ve bilincin farkında olmanız öncelikle sizlere daha sonra ülke ve milletimize büyük faydası olacaktır. Bu hususta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Türk Öğün Çalış Güven’ sözü rehberiniz olsun.

Çok değerli ve eli öpülesi öğretmenlerimiz;

Öncelikle sizlerin göstermiş olduğunuz fedakarlık ve gayretler dolayısıyla şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. 24 Kasım siz öğretmenlerin günü ve başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün tekrar hatırlandığı ve anıldığı günün adıdır. Öğretmenler olarak sizlere ne kadar borçlu olduğumuzu, minnettar olduğumuzu biliyoruz. Bununla birlikte ülke olarak ne yazık ki öğretmenlerimiz hala hak etmediği koşullarda çocuklarımızı yarınlara hazırlamaya çalışırken diğer yandan öğretmen bekleyen binlerce çocuğumuz ve öğretmen olmayı bekleyen on binlerce öğretmen adayı var. Sizlerin Gazi Meclisteki temsilcileriniz olarak başta eğitimdeki aksaklıkların giderilmesi konusu olmak üzere sizlerin çocuklarımızı en sağlıklı ve en kaliteli şekilde yarınlara hazırlamanız için çalışmalarımız devam ediyor. Yurdun dört bir yanında sevgiyle ve özveriyle, gelecek nesilleri çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamanız için gerekli takip ve çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için bilgiye susamış öğrencilerimizle en iyi şartlarda öğretmenlik vazifesini yerine getirmek isteyen öğretmenlerimizin bir araya geldiği bir eğitim yaşantısına en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyor; Geleceğimize yön veren siz değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

YAŞAR TÜZÜN

BİLECİK CHP MİLLETVEKİLİ

CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN’ÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin