CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN; ‘’BÜTÜN HEMŞEHRİLERİM VE VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM’’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; ‘’Bütün hemşehrilerim ve vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyorum’’ dedi.

 

Mesajında bayramların toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğe olan katkısına değinen Milletvekili Yaşar Tüzün,

“Bayramın ülkemize ve bütün dünyaya barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde kurban bayramına daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Acıları ve sevinçleri paylaştığımız, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını yaşadığımız bayramlar, sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, kaygıların unutulduğu özel günlerdir.

Bayramın sevinci ve mutluluğunu yaşarken ülkemiz ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgınına karşı gereken tedbirleri ve hassasiyeti de elden bırakmamamız gerektiğini hemşehrilerimize iletmek istiyorum.

Sağlığımızı tehdit eden salgından en kısa sürede kurtulup, eskiden olduğu gibi dayanışma ve kaynaşma atmosferini yakalamak dileğiyle bütün hemşehrilerim ve vatandaşlarımızın kurban bayramını kutluyorum’’ dedi.

CHP BİLECİK MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN; ‘’BÜTÜN HEMŞEHRİLERİM VE VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM’’
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin