CHP Başkanına sahip çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapılan operasyonla Bilecik Belediye Başkanlığı binasındaki odasında rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanan Kayı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması gerçekleştirildi.

Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve partililerin katıldığı basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, soruşturmanın Bilecik İl Emniyet Müdürlüğün’de sürmesi nedeniyle bilgi kirliliği yaratılmaması adına soruşturmanın bitmesini ve Selçuk Erdağı’nın ifadesine ulaşılmasını beklediklerini söyledi.

 

19 Ocak Çarşamba günü saat 19.30 da Bilecik Belediye Başkanlığı binasına yapılan operasyonda Kayı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı rüşvet iddaası ile göz altına alınmıştır.

Konuyla ilgili İl Yönetim kurulu, merkez ilçe yönetim kurulu ve belediye meclis grubu ile ayrı ayrı değerlendirme yaptıklarını ve sonuçların CHP genel merkezine bildirildiğini aktaran Başkan Yaşar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Belediye Başkanımızın yapmış olduğu basın açıklamasında da belirttiği gibi suç var ise suçlunun cezasının bulması için hem emniyet müdürlüğü hem adli kurumlarda gerekli iş birliğinde bulunuyoruz . Fakat yargı süreci devam ettği için soruşturmanın selameti açısından konuyla ilgili detaylar hakkında mahkeme süreci beklenmektedir.

Bu süreç sonrası verilecek mahkeme kararına saygılıyız herkesin şunu iyi bilmesi gerekir ki CHP 100 yıllık gelenekleri olan ve yapısı sağlam temellere oturtulmuş çok köklü bir partidir. Bu partide siyaset yapanlarda bu değerlere bugüne kadar özen göstererek siyaset yapmışlardır ve yapmaya devam etmektedirler.

CHP kuruluşundan bugüne yolsuzluk gibi rüşvet gibi konularda kararlı bir şekilde mücadele etmiştir. Eğer bir parti yüz yıldır ayakta duruyorsa bu değerlere sımsıkı bağı olduğundan ve bununda toplumda karşılığı olduğu içindir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nunda söylediği gibi rüşvetçinin ödüllendirildiği bir ülkede adalet olmaz rüşvetin ve yolsuzluğun partisi olmaz. Her kim ki rüşvet yolsuzluğa bulaşmışsa özellikle devam eden bu soruşturmanın ucu kime dokunursa dokunsun cezasını en ağır şekilde çekmelidir. Tüm partililerimizin de düşüncesi bu yöndedir kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Diğer yandan, söz konusu basın açıklamasında Belediye Meclis Üyeleri ile ittifak ortağı İYİ Parti temsilcilerinden kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmazken, basın açıklamasının ayrıntılarını haber sitemizden takip edebilirsiniz..

CHP Başkanına sahip çıktı
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Hahahahaaaaa

Hahahaaaaahahaaaaajjjj çok güldüm valla

Bizi Takip Edin